Cât costă să comanzi masa de Crăciun la un restaurant din Târgu Jiu

Restaurantele din Târgu-Jiu vin și anul acesta în sprijinul celor care nu au timp să pregătească masa tradițională de Crăciun. 

Pachetele pentru masa de Crăciun conțin produse tradiționale și sunt livrate direct la ușă. De exemplu, la un restaurant cunoscut din Târgu-Jiu masa de Crăciun costă 460 de lei și cuprinde 300gr de cotlet de casă afumat, 300gr de tobă de porc, 300gr de caltaboș, 300gr de șunculiță, un kilogram de salată boeuf cu carne de pui, un kilogram de ouă umplute, 30 de sarmale, 4 piftii de curcan, un kilogram de turtă, un kilogram jumate de friptură, mai exact cotlet de porc și cârnați de casă la cuptor cu murături asortate și un kilogram de cozonac.

Se oferă din partea casei jumări, șorici și o sticlă de vin, iar la cel de-al doilea pachet comandat restaurantul face și un discount de 10%.

Restaurantele au început să primească comenzi, iar târgujienii care apelează la acestea servicii de sărbători se declară mulțumiți.

"Sunt mulți care ne condamnă că nu ne facem timp să pregătim însă efortul și costurile sunt foarte mari daca gătim acasă. De câțiva ani am început să comandăm de la restaurant masa de Crăciun, iar de Revelion mergem la munte sau la restaurant. Este mai ieftin să comandăm, evităm aglomerația din magazine, din trafic, consumul de gaze și energie de acasă și nici nu ne dăm peste cap cu munca, mai ales că sunt câteva zile și ne relaxăm", a declarat o târgujiancă.

Vizualizări: 3,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: