Sindicalist: Programul de restructurare al Complexului Oltenia e „Biblia” pentru Directorat

Programul de închidere a mineritului e Biblia pentru Directorat. O spune liderul de sindicat Manu Tomescu, într-un interviu la Radio Infinit. Tomescu afirmă că până când nu vor veni alte directive de la Guvern, oficialii de la Complexul Energetic Oltenia respectă ce e scris în planul de restructurare. 

În ciuda speranțelor pe care le au mulți dintre salariați, nu se știe dacă se va amâna planul de restructurare așa cum a solicitat statul român la Bruxelles. Până atunci, spun sindicaliștii, cei de la vârful conducerii CEO nu au decât să respecte cu strictețe planurile deja aprobate.

„Singurul semnal oficial din partea administrației este că programul de restructurare este respectat cu strictețe. Este un criteriu prevăzut în acest management al Directoratului companiei. Este Biblia pentru Directorat. Ce ni s-a transmis nouă, oficial? Că ce e scris e scris și trebuie să respecte cu strictețe acest plan de restructurare până când va veni altceva în scris precum că se va renunța la acest plan de închidere. Asta mi s-a transmis. A fost clar. Noi trebuie să respectăm ce e scris și noi răspundem pentru asta. Acesta e obiectivul, să respecte această restructurare”, a declarat Manu Tomescu, într-un interviu la Radio Infinit. 

Vizualizări: 2,166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: