Cât costă să muți arhiva din sediul poliției

Nu mai puțin de 600 de mii de lei! Atât pune la bătaie Inspectoratul Județean de Poliție Gorj, pentru mutarea arhivei din clădirea poliției municipale din Târgu Jiu.

Imobilul din str. I.C. Popilan va fi reabilitat și anvelopat pe fonduri europene. Pentru asta, este nevoie de mutarea Serviciului Județean al Arhivelor Naționale Gorj, care funcționează în clădirea Poliției Municipale Târgu Jiu.

În acest sens, IPJ Gorj achiziționează servicii de mutare (încărcare, manipulare, transport și descărcare) arhivă și bunuri materiale (demontare, transport, remontare rafturi metalice). În total este vorba de 6.500 ml de unități de bibliotecă și arhivă.

Arhiva și bunurile materiale se vor muta în două locații distincte: în comuna Peștișani și la sediul Inspectoratului de Jandarmi Gorj.

Unitățile arhivistice ce trebuie transportate se prezintă sub formă de cutii de arhivă – în care sunt păstrate dosare și role de microfilm, registre, mape, albume, suluri, planșe, hărți, sigilii, manuscrise, pachete de foi volante. Fiecare dintre formate necesită mijloace de protecție adecvate în vederea manipulării și transportului.

Trebuie menționat că unitățile de bibliotecă ce trebuie transportate sunt depozitate individual, după formate, pe rafturi metalice.

Valoarea totală estimată a serviciilor mutare SJAN Gorj și Poliția Târgu Jiu este de 599.000 lei fără TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 2 martie.

Transportul unităților arhivistice și de bibliotecă se va face cu autovehicule de cel mult 10 tone. Autoutilitarele vor fi sigilate la plecare.

Vizualizări: 2,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: