Horoscop

Valabil miercuri, 18 septembrie

Berbec: Se poate să prindeţi un contract bun şi să o duceţi mai bine financiar, să intraţi şi pe alte pieţe să vindeţi la alt nivel ceea ce produceţi. O apariţie surpriza, apare persoana de care v-aţi ataşat în ultima vreme şi pe care-o vreţi în viaţa voastră.

Taur: O să daţi dovadă de inspiraţie, fler în afaceri, şi o să vă orientaţi spre ce trebuie ca să intraţi pe un proiect care să v-aducă succes şi confort financiar. Vă parvin nişte bani de la serviciu, pot fi şi din urmă şi o să faceţi ce v-aţi propus de multă vreme - să plecaţi într-o excursie.

Gemeni: Voi se pare c-o să vă asociaţi cu cine trebuie ca să vă puneţi în valoare, să luaţi şi bani şi să vă cultivaţi în continuare numele, imaginea. Se poate să va-ndragostiti nebuneşte de cineva şi să fie alegerea potrivită să vă căsătoriţi - e an bun de mariaj la voi, am mai spus.

Rac: Se conturează o reorganizare la sericiu, poate aveţi şi voi ceva de cerut şi să profitaţi de ocazie să vă câştigaţi un alt loc, altă poziţie în schemă. Se pare c-o să sporiţi gradul de confort de-acasă, mai primiţi şi cadouri de la cei care vă iubesc.

Leu: O să vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni ca să reluaţi preocupările comune, să descărcaţi tensiunile, să călătoriţi în timpul liber, să vă aerisiţi. Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment care o să vă pună în legătură cu nişte oameni care să v-ajute să vă menţineţi la înălţime.

Fecioară: O s-aveţi parte de succese, asta şi pentru că încep să se vadă rezultatele eforturilor pe care le-aţi depus de mai bine de un an şi ceva. Se poate să vă fie mai bine din punct de vedere sentimental şi să aveţi convingerea că relaţia voastră o să fie pe viaţă.

Balanță: Puteţi începe lucruri noi, să fiţi la-nceput de drum şi în profesie, şi în viaţa personală, de cuplu, şi să vă ghideze bine de tot flerul. O să atrageţi atenţia prin ceva, se pare c-o să fiţi în lumina reflectoarelor şi va fi un salt în carieră.

Scorpion: E posibil să investiţi banii pe care i-aţi strâns şi o să vă reamenajaţi locuinţa, ori poate vă luaţi altă nouă, vă cumpăraţi o maşină, fie şi la mâna a doua. O să apară cineva care să vă suscite interesul şi va fi o chimie puternică, şi care promite să vă ţină împreună.

Săgetător: O nouă provocare la serviciu, dar nimic nu vă sperie, o să puneţi la bătaie tot potenţialul de care dispuneţi să vă autodepăşiţi - că e anul vostru. Va caută multă lume, cu care o să interacţionaţi şi pe linie profesională, dar şi în particular, pentru că veți ieși mai des în societate.

Capricorn: Veți descoperi nişte valenţe de care nu v-aţi fi crezut în stare şi se poate să vă sporiţi veniturile dacă o să aveţi şi un public - ţintă. O problemă de sănătate s-ar putea să vă dea un pic de furcă, dar se remediază din mers, totul e să nu ignoraţi aspectul cu pricina.

Vărsător: Se vor găsi nişte posibilităţi să vă luaţi casă, şi cu chirie dacă aveţi gânduri de plecare în străinătate, sau vă mutaţi în alt oraş cu treaba sau vă căsătoriţi. O să aveţi o stare de spirit mult mai bună poate şi pentru că a intervenit cineva care vă iubeşte şi asta va ridica moralul.

Pești: Un nou proiect la orizont şi o să câştigaţi, pe lângă bani o notorietate care vă consolidează statutul şi o să aveţi uşi deschise acolo unde aveţi nevoie. Poate-o să gestionaţi mai bine banii şi o să vă atingeţi acel obiectiv la care visaţi de multă vreme, o casă, o maşină ori să călătoriţi.

Vizualizări: 959

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: