Mai multe locuri de muncă decât șomeri interesați

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți a avut loc vineri la Târgu Jiu, dar numai 14 persoane au fost angajate pe loc. Zeci de firme și-au trimis reprezentanți pentru a găsi oameni care să lucreze în cele 671 de locuri de muncă disponibile.

Din evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj rezultă însă că la bursă au participat doar 436 persoane, 14 fiind încadrate pe loc, din care două cu studii superioare, iar 203 au fost selectate în vederea încadrării în muncă.

Locurile de muncă disponibile au fost pentru diverse meserii: muncitor necalificat, asistent medical generalist, electrician, lăcătuş mecanic, sudor, croitor, agent vânzări, agent securitate, ospătar, bucătar, operator maşini, lucrător comercial, lucrător gestionar, tehnician mentenanţă, mecanic auto, strungar etc.

Pentru persoanele cu studii superioare au fost disponibile locuri de inginer mecanic, inginer construcţii, economist, proiectant inginer mecanic, informatician, controlor calitate, recepţioner hotel. (A.A.)

Vizualizări: 2,074

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: