Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cătălin Brăilă a trecut la PSD

Fostul lider al tinerilor din PMP Gorj, Cătălin Brăilă, a trecut la Partidul Social Democrat. „Am cochetat cu politica înainte, am fost preşedintele tineretului pemepist din Gorj, mi-am dat demisia după câteva luni, dar am realizat că îmi place să fac politică”, a spus Brăilă, care susţine că a ales PSD pentru că este un partid puternic.

Fostul lui şef din PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, a comentat pasul politic făcut de Brăilă. „Toată lumea trage la borcanul cu miere. PSD este un partid foarte bine organizat, nu lasă să scape niciun leuţ în afara partidului. S-a orientat, probabil că a mers bine colaborarea la gala de box. Probabil i s-au pus şi condiţii, dacă vrea să mai prindă ceva în viitor, să treacă la PSD. Speculăm, desigur, dar din greşeală ne apropiem de adevăr”, a spus preşedintele PMP Gorj.

Cătălin Brăilă este fiul patronului de la Hotel Brâncuşi şi preşedinte la Federaţia Judeţeană de Box Târgu Jiu. (A.A.)

Vizualizări: 850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: