Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cătălin Măruţă, cu sufletul la Bălăneşti

Moderatorul Pro TV Cătălin Măruţă suferă de o nostalgie îngrozitoare, nemaiputând să doarmă nopţile în ultima perioadă. A început să-şi deruleze în minte toate lucrurile frumoase petrecute în satul copilăriei sale, Bălăneşti - Gorj, alături de bunica sa pe care a iubit-o foarte mult, dar care nu mai este printre cei vii. “De câteva zile bune, când adorm merg cu gândul în locul unde am copilărit... la Bălăneşti... Nici nu ştiu dacă visez cu ochii deschişi sau chiar pe bune... Nici nu mai contează cum visezi, atâta timp când eşti unde îţi place...”, a spus acesta pe pagina sa de facebook. Gândul că  nu a apucat să-i spună tot ceea ce simţea pentru ea nu-i dă pace. Ştie că bunica lui nu poate fi decât în Rai şi mai ştie că amintirile din copilăria sa sunt singura avere care nu poate fi confiscată: “Nu ştiu dacă, atâta vreme cât a trăit, am apucat să-i spun tot ceea ce simt frumos pentru ea, dar sunt sigur că Dumnezeu îmi va da şansa asta. Bunica mea nu poate fi decât în Rai”. „Când alunec în timp, mă reîntâlnesc cu bunica mea, cu copilăria mea, cu vremea când toate visurile se împlineau instantaneu, necondiţionat. Păstraţi-vă amintirile frumoase. În curând vor fi singura avere pe care n-o va putea confisca nimeni!”.

Toate aceste evenimente petrecute de curând, l-au făcut pe Cătălin Măruţă, să nu uite de unde a plecat, ba mai mult, să fie mândru că este din judeţul Gorj.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: