Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gripa a provocat cinci decese în câteva zile

Patru bărbaţi şi o femeie au murit din cauza gripei de la începutul acestui an, a anunţat, miercuri, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT). Doi dintre pacienţi nu erau cunoscuţi cu alte afecţiuni.

Potrivit CNSCBT, primul deces s-a înregistrat chiar în prima zi a anului, la un bărbat de 53 de ani din Galaţi, nevaccinat. Pacientul suferea şi de alte afecţiuni, iar medicii au stabilit că a avut  virus gripal tip A, subtip H3. avand conditii medicale preexistente si nevaccinat antigripal.

În 3 ianuarie s-a înregistrat un alt deces, la un bărbat în vârstă de 47 de ani din judeţul Mureş. Acesta a avut virus gripal de tip A, fără condiţii medicale preexistente şi nevaccinat antigripal.

Alte trei decese s-au înregistrat în 7 ianuarie, la o femeie de 51 de ani din Galaţi, la un bărbat de 33 de ani din Arad şi la un bărnat de 70 de ani din Mureş.

Toţi cei trei pacienţi au avut virus gripal tip A, iar doi dintre ei erau cunoscuţi cu siferite afecţiuni.

Bărbatul din Arad, însă, nu erau cunoscut cu afecţiuni. Acesta nu se vaccinase antigripal.

Vizualizări: 1,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: