Cătălin Măruţă şi Andra au revenit de sărbători la Târgu Jiu

Vedeta Pro Tv Cătălin Măruţă şi soţia sa, solista Andra Măruţă, s-au aflat la Târgu Jiu cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Fiind ambii tradiționaliști convinși, cei doi, împreună cu copiii lor, David și Eva, petrec de Crăciun în fiecare an alături de rude.

La fel ca în fiecare an, gorjeanul Cătălin Măruță de la Pro Tv și soţia sa Andra au petrecut sărbătorile de iarnă alături de  familie. Aşa că de Crăciun cei doi s-au aflat la Cluj şi Târgu Jiu pentru a-şi vizita părinţii şi a petrece timp cu familia, pentru că în noaptea de Anul Nou fiecare dintre ei se va afla la muncă.

„Nici nu ne dăm seama cum a mai trecut un an! Zilele trec prea repede, nu-i așa? Sărbătorile sunt acele momente rare din an în care timpul se oprește puțin și ne uităm cu atenție în jur: pe cine avem alături, unde ne aflăm, ce e important”, a scris vedete Pro Tv pe pagina personală de facebook cu ocazia Crăciunului.

Măruță a precizat că respectă tradiţia şi merge acasă în fiecare an: „La noi e o tradiție. De Crăciun, de Paște, încercăm să stăm cu familia reunită, așa că și anul acesta am făcut un turneu, dacă pot să spun așa. Câteva zile la Cluj, la familia Andrei, la frați, la surori, la părinți, apoi la Târgu Jiu, la părinții mei”.

Cătălin Măruţă s-a născut la Târgu Jiu şi a crescut la bunicii săi de la Bălăneşti, acolo unde petrecea de cele mai multe ori Crăciunul când era mic.

Vizualizări: 7,022

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: