Câți gorjeni s-au angajat după bursa locurilor de muncă. Peste o mie de oameni prezenți

Doar 14% din participanții la Bursa Locurilor de Muncă organizată la finalul săptămânii trecute s-au angajat, a anunțat Agenția Judeteana pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj.
 
 

Un număr de 188 de persoane și-au găsit un loc de muncă în urma unui eveniment organizat de AJOFM Gorj, la care au participat 58 de agenți economici.

Societățile au pus pe masă, în total, 801 locuri de muncă, însă doar 188 au fost ocupate. Au participat 1.280 de persoane, dar și o grupă de 7 persoane private de libertate.

În ziua desfășurării bursei locurilor de muncă au fost prezenți 58 agenți economici care au oferit un număr de 801 locuri de muncă, pentru diverse meserii: agent servicii clienți, operator introducere și validare date, lucrător gestionar, tâmplar, lucrător comercial, lăcătuș mecanic, agent de securitate, paznic, muncitor necalificat, bucătar, ajutor bucătar, ospătar, cameristă, recepționer hotel, pizzer, cofetar, patiser, maseur, electrician, operator calculator, agent vânzări, croitor, strungar, stivuitorist, mecanic auto, șofer, crescător păsări, manipulant mărfuri, femeie de serviciu, montator instalații solare, instalator pentru sisteme fotovoltaice solare, etc, iar pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite 14 locuri de muncă vacante ca și economist, consilier juridic, medic veterinar, administrator pensiune turistică, inginer, programator, etc.

Galerie foto


Vizualizări: 1,768

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: