Caută administratori pentru Parcul Industrial din Sadu

Va fi reluată procedura de selecție a candidaților pentru Consiliul de administrație al Parcului Industrial din Bumbești-Jiu. Încă din 2018 încearcă oficialii Consiliului Județean să ocupe aceste posturi, dar fără succes. Nimeni nu a fost interesat. Singurul candidat care a fost selectat atunci și-a dat demisia între timp. În total, sunt trei posturi ce trebuie acoperite.

În 2018, a fost selectat un singur candidat în persoana lui Marian Pungan. Celelalte două posturi din Consiliul de Administrație au rămas libere pentru că nu a fost depusă nicio candidatură. Nici până acum nu au fost ocupate. Consiliul Județean Gorj vrea acum să reia procedura pentru că, între timp, și Marian Pungan și-a dat demisia.

Consiliul de Administrație al parcului din Sadu este format din trei membri. Din comisia de selecție vor face parte managerul public Ionel Dobre, Lidia Slivilescu, Daniela Cornoiu și Giorgiana Florea.

În prezent, opt firme își mai desfășoară activitatea în Parcul Industrial din Bumbeștu-Jiu. Societățile au câteva sute de salariați. Suprafaţa totală a Parcului Industrial este de 186 de mii de metri pătrați. Halele se întind pe 38 de mii de metri pătrați.

Chiria percepută este modică: 0,6 euro/mp/lună.

Vizualizări: 828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: