Caută să angajeze șapte psihologi

Lipsă mare de personal la nivelul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Instituția are nevoie în acest moment de șapte psihologi care să-și desfășoare activitatea în centrele direcției. Pentru că aceste posturi au tot fost scoase la concurs, dar fără rezultat, în prezent se acceptă și psihologi practicanți.

Cele 7 posturi de psiholog practicant scoase la concurs de Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului sunt disponibile în centrele de la Novaci, Târgu-Cărbunești, Târgu-Jiu și Rovinari.

Cei care sunt interesați de aceste posturi trebuie să știe că, pentru a putea depune dosarul, trebuie să fie absolvenți cu studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul psihologie, să aibă atestatul liberă practică privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, în specialitatea psihologie clinică, psihoterapie sau consiliere psihologică, treapta de specializare „practicant”, precum și minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării profesiei de psiholog.

Dosarele se pot depune până pe data de 25 martie la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

Proba scrisă este programată pentru data de 6 aprilie , iar interviul va fi în data de 11 aprilie.

Vizualizări: 1,133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: