Căutat de poliţişti. A dispărut!

Un bărbat de 56 de ani, din comuna Turburea, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, la data de 21 februarie, şi nu a mai revenit.

La data de 21 februarie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați de un bărbat din comuna Turburea, despre faptul că tatăl său Vodislav Constantin, de 56 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 19 februarie a.c. și până în prezent nu a mai revenit.

Poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de tatăl bărbatului.

Vodislav Constantin, pe numele său, are circa 1,80 metri înălţime, greutate aproximativă de 110 kilograme, păr șaten-grizonant, ochi căprui, față ovală, iar ca semn particular, un tatuaj reprezentând o inimă și o săgeată, poziționat pe partea dreaptă a pieptului.

La data plecării, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă de fâș neagră, pantaloni de stofă, cămașă albă, încălțăminte tip sport.

În cazul în care cunoașteți informații de interes operativ, care să poată duce la identificarea persoanei în cauză, vă rugăm să apelați numărul de urgență 112 sau să vă deplasați la cea mai apropiată unitate de poliție.

Vizualizări: 1,301

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: