Caz fără precedent în Liga 1. Meci oprit din cauza scandărilor

Meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC U Craiova, din cadrul etapei cu numărul 23 din Superliga a fost încheiat în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor. Arbitrul partidei a trimis de două ori echipele la vestiare și apoi a fluierat finalul partidei.

Jocul dintre cele două echipe s-a disputat sub semnul echilibrului, iar la jumătatea primei reprize arbitrul Andrei Chivulete a luat o decizie importantă. „Centralul” a hotărât să întrerupă meciul, după ce suporterii clubului din Bănie au scandat împotriva maghiarilor. Astfel, cele două echipe au fost trimise la cabine, sub amenințarea că, dacă spiritele nu se calmează, partida riscă să fie oprită. Fanii olteni nu s-au liniștit și, după reluarea jocului, au recidivat, astfel că Andrei Chivulete a fluierat finalul, a informat ProSport. „Pentru că Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, se află în conflict cu galeria și cu unul dintre liderii acesteia, Andrei Preda, este foarte posibil ca suporterii olteni să fi dorit să îi ofere o lecție conducătorului din Bănie”, a scris sursa citată.

Rezultatul meciului va fi decis la comisii, care, însă, pot lua o singură decizie, conform regulamentelor, acordarea victoriei la „masa verde” în favoarea lui Sepsi OSK!

Vizualizări: 820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: