Cazul Caracal: Depozit de gunoi sub curtea lui Dincă

Cazul Caracal se complică pe zi ce trece. Anchetatorii au început săpăturile în curte, în căutare de probe. Deși au săpat patru metri adâncime, aceștia au dat numai de gunoaie.

Cel mai probabil, acolo a fost acum zeci de ani groapa de gunoi a Caracalului, nefiind posibil ca un om să îngroape sute de tone de deșeuri în propria curte. Vecinii sau primarul ar putea spune până unde ținea curtea lui Dincă înainte de Revoluție și dacă acolo a fost groapă de gunoi. Ipoteza este plauzibilă, mai ales că actuala groapă de gunoi este la câteva sute de metri distanță și chiar a fost cuprinsă de un incendiu în această după-amiază.

Dacă anchetatorii vor continua să sape în gunoaie, ar putea pierde timp prețios, iar Dincă pare confortabil cu această situație. „Au săpat 4-5 metri, dar nu au dat de pământ atâta gunoi există. Ei sortează deșeurile în parte, plastic, îmbrăcăminte, etc. Le vor trimite la expertiză. Sunt șocat! E o cantitate atât de mare de deșeuri încât nu vor face față. (...) Nu știu cine să îi ajute să aibă posibilitatea să intre acolo”, a precizat Tonel Pop, avocatul familiei uneia dintre victime. Acesta a mai spus că suspectul Gheorghe Dincă nu dă informații cu privire la această groapă și este evaziv, semn că îi convine pista greșită pe care au pornit anchetatorii. (A.A.)

Vizualizări: 2,391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: