Elvis Bobu, arestat pentru trafic de droguri

Tribunalul Gorj a dispus sâmbătă arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Nicolae Bobu, zis Elvis, un tânăr din Târgu Jiu acuzat de trafic de droguri. Acesta mai este acuzat și de conducerea unui autovehicul fără permis, în formă continuată.

Polițiști de combatere a criminalităţii organizate din Gorj, sub coordonarea unui procuror de la DIICOT, au efectuat vineri 8 percheziții domiciliare, 7 în municipiul Târgu Jiu și una în comuna Arcani, într-un dosar penal de trafic de droguri. Doi bărbați, de 30 și 32 de ani, ambii din municipiul Târgu Jiu, ar fi achiziționat în cursul acestui an diferite cantități de canabis, pentru a le comercializa. După procurarea drogurilor, cei doi tineri le-ar fi porţionat, cântărit şi ambalat, iar ulterior, le-ar fi vândut către consumatori din judeţul Gorj.

"În urma percheziţiilor domiciliare, polițiștii au ridicat 5 pliculeţe transparente de plastic cu închidere ziplock, ce conţineau o substanţă sub formă de pulbere de culoare albă, 2 pliculețe de plastic cu închidere ziplock care conțineau fragmente vegetale de culoare verde-olive, tip mugur aproximativ 1.180 gr. fragmente vegetale de culoare verde-olive, tip mugur, aflate într-un borcan de sticlă", arată IPJ Gorj.

De asemenea, au fost indisponibilizate două pachete de foiţe și un pachet de filtre pentru  confecţionat ţigări în mod artizanal, 10 telefoane mobile cu cartelele aferente, o agendă cu înscrisuri, aproximativ 1.200 de pliculeţe de plastic transparente cu închidere ziplock, un cântar de precizie, un grinder metalic de mărunţit și 2.900 de lei. (A.A.)

Vizualizări: 6,709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: