Nu-l sperie puşcăria! Hoţ din Motru, colecţionar de dosare penale

Are doar 19 ani, dar a colecţionat mai multe dosare penale pentru diverse furturi comise în zona municipiului Motru. Ştefan Alexandru Tănasie şi-a început „cariera” de mic, cel mai vechi dosar pe numele său figurând din 2015.

Vârsta l-a scăpat de fiecare dată, Tănasie stând cel mult 24 de ore în arest. Ulterior, tânărul a fost internat mai bine de un an într-un centru educativ. Programele de reeducare pare că nu l-au ajutat deloc, pentru că Ştefan a revenit imediat la vechea îndeletnicire. După ce a furat undiţele unui pescar din Motru care urma să plece în Delta Dunării, „pentru că aşa a vrut”, în primăvară, tânărul a dat o spargere la o frizerie din oraş. A fost însoţit de un minor de 16 ani, cu antecedente penale. Deşi nu au găsit decât 245 de lei, cei doi s-au ales cu un nou dosar penal.

De data aceasta, Tănasie nu mai poate fenta puşcăria şi riscă să ajungă în spatele gratiilor. Judecătoria Motru a dispus începerea judecăţii în cazul furtului de la salonul de frizerie. „Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr.537/230/P/2019 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru privind pe inculpatul Tănasie Ştefan Alexandru, trimis în judecată în stare de arest preventiv, în prezent aflat în control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat (două fapte). Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Tănasie Ştefan Alexandru”, se arată în minuta din 12 august a Judecătoriei Motru.

Vizualizări: 7,940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: