Soţie infidelă, băgată în spital. „Te omor!”

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Bălăneşti, este obligat să stea departe de soţie circa o jumătate de an, după ce femeia acuzată de infidelitate a fost snopită în bătaie. Tânăra a fost lovită puternic cu pumnii, picioarele, dar şi cu o cheie metalică. Victima de nici 30 de ani, mamă a doi copii, a ajuns de urgenţă la spital.

Scandalul dintre cei doi soţi a avut loc la finalul lunii trecute. Bărbatul a ajuns o noapte în arestul poliţiei, iar femeia de 29 de ani pe un pat de spital, fiind internată la secţia ORL, ca urmare a loviturilor primite. Medicii au constatat că tânăra are nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale, după ce a fost lovită în cap cu o cheie metalică pentru roţi.

Orbit de furie, bărbatul şi-a agresat soţia cu pumnii şi picioarele, ameninţându-o că o va omorî pentru că l-a înşelat. Martori la aceste scene terifiante au fost şi cei doi copii minori ai cuplului. Bărbatul a recunoscut la instanţă că şi-a bătut soţia, motivul fiind infidelitatea femeii.

Deşi a susţinut că regretă cele întâmplate, bărbatul îşi va petrece următoarele 5 luni departe de partenera de viaţă. El nu are voie să se apropie la mai puţin de 50 de metri faţă de soţie şi de locuinţa lor comună.

Vizualizări: 7,818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: