Cazul femeii care nu a știut că este însărcinată- Spitalul ”i-a luat interviu”. Ce spune

Spitalul Județean Târgu Jiu a trimis presei o înregistrare cu femeia de 35 de ani din Tismana, în care i se pun mai multe întrebări. Ea a povestit că a avut menstruație până acum o lună și că a rămas șocată atunci când i s-a spus că are o fetiță.


”Când m-am trezit mi-a spus că am o fetiță, eu am zis că nu, am două. Mi-a spus că am născut o fetiță, am rămas șocată. Eu am doua fetițe gemene acasă”, a spus aceasta


La final, femeia mulțumește personalului medical, deși sunt anchete realizate de mai multe instituții.

„Nu am ştiu că sunt însărcinată. Am avut menstruaţie până luna trecută. Luam anticoncepţionale. Nu au fost prescrise de medicul de familie, le-am luat de când am făcut ultima cezariană. Am ajuns la spital pentru că aveam o gâlcă la buric şi am vrut să văd dacă este de operat sau nu, să văd ce zice domnul doctor. Am venit, m-a internat domnul doctor, mi-a zis că este infiltraţie foarte mare şi am rămas internată. Când m-am trezit seara târziu din anestezie, mi-a spus că am o fetiţă. Eu am zis „Nu, am două fetiţe”. Nu înţelegeam. Mi-a zis că am născut o fetiţă. Am rămas şocată, impresionată. Cum să am o fetiţă. Nu realizam. Eu am două fetiţe gemene acasă. După ce mi-am revenit, m-am bucurat. Mulţumesc domnişoarei Militaru, domnului doctor Tetileanu şi la toţi medicii şi la toate asistentele şi la toate infirmierele că m-au ajutat şi mi-au dat viaţă. Mie şi fetiţei mele. Şi lui domnul doctor Barbu. Nu am ales un nume pentru fetiţă. O să îl aleagă surioarele. Azi au văzut-o. Ne aşteaptă acasă şi pe mine şi pe surioara lor. Soţul e bucuros”.

Vizualizări: 6,116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: