Căzut în fântână, la un pas de moarte

Un tânăr de 28 de ani din comuna Leleşti a trecut pe lângă moarte ca prin urechile acului. Coborât într-o fântână să o cureţe i s-a făcut rău din cauza lipsei de oxigen. S-ar fi putut întâmpla o nenorocire dacă un vecin al tânărului nu şi-ar fi făcut curaj să intre în fântâna să-l salveze.

Mitruţ Mârşavu de 28 de ani din Leleşti a fost la un pas de moarte din cauza unei vulpi. Animalul a căzut în fântână iar tânărul a intrat să cureţe. Ajuns la 15 metri adâncime tânărul a simţit că se sufocă, atunci a început să strige disperat după ajutor. Mătuşa sa care se afla în zonă a alergat într-un suflet după ajutoare. „Vulpea a fost scoasă din fântână cu o zi înainte. El a intrat să cureţe ce a mai rămas, l-am auzit că-i e rău şi am chemat vecinii să mă ajute să-l scot”, a spus Elena Udroiu, mătuşa tânărului.

Speriaţi, oamenii au venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. Unul dintre ei, Radu Giorgi, şi-a făcut curaj şi a intrat după tânăr în fântână, l-a adus la suprafaţă în stare de inconştienţă. „L-am legat cu o sfoară, l-am luat în braţe iar ceilalţi l-au tras sus. Mie nu mi-a venit rău, dar tremur de frică”, a spus bărbatul.

Pompierii au ajutat şi ei la salvarea tânărului. „Când am ajuns la faţa locului tânărul era scos din fântână, l-am resuscitat şi l-am readus la starea normală”, a precizat Aurelian Negrea, reprezentant ISU Gorj. 

Tânărul este acum în afara oricărui pericol, medicii spun că a avut mare noroc că a scăpat cu viaţă. „Ar fi putut deceda dacă nu era scos repede”, a precizat Liliana Crăciun, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,363

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: