Minor bătut de vecin pentru un cal

Un tânăr din localitatea Stolojani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean după ce a fost bătut de un vecin. Scandalul a început în urmă cu o săptămână atunci când băiatul a speriat calul vecinului cu mopedul. Omul nu a uitat şi i-a aplicat tânărului o pedeapsă prea mare pentru fapta sa.

Minorul s-a plimbat săptămâna trecut cu mopedul şi se pare că i-a speriat calul unui vecin. Atunci a avut loc un schimb de replici între cei doi şi tânărul spera că va scăpa numai nu atât. Nu a fost însă aşa, după câteva zile el a fost bătut de proprietarul calului. „Eu mă plimbam cu scuterul şi el a zis că i s-a speriat calul din cauza mea. Atunci a ţipat la mine, m-a înjurat şi a zis că văd eu când mă prinde. Nu mă aşteptam să mă bată. M-am întâlnit cu el şi s-a luat de mine. M-a lovit cu pumnii şi picioarele şi m-a strâns de gât”.

Mama băiatului l-a adus la spital pentru că tânărul s-a simţit rău şi să vadă ce traumatisme are. Totodată acesta susţine că vecinul este recalcitrant. „Copilul mi-a spus ce i s-a întâmplat şi i-am zis să-şi vadă de treaba lui că vecinul ăsta se cerată cu toată lume, e foarte recalcitrant. După câteva zile m-am trezit cu el bătut acasă. El a zis că nu are nimic, dar era umflat la faţă, îl dureau toate oasele, coastele şi capul. Am anunţat poliţia, am dat declaraţii şi am venit la spital să nu cumva să aibă ceva grav”, a spus mama acestuia.

După ce a fost investigat , medicii au stabilit că tânărul a suferit mai multe traumatisme. „Am primit un pacient, victimă a unei agresiuni individuale, prezintă traumatisme craniene şi abdominale, dar este în afara oricărui pericol”, a declarat Liliana Crăciun, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: