Căzuți în hazna. Intervine ISU Gorj! update: Au decedat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a fost solicitat miercuri să intervină pe str. Termocentralei din Târgu Jiu, sesizarea fiind că două persoane au căzut într-o hazna. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță.

update: Doi bărbați lucrau la o fosă septică și au rămas fără aer. Sunt inconștienți. Medicii fac manevre de resuscitare.

update1: Cei doi bărbați au în jur de 35-40 de ani și sunt angajați ai firmei Stoichin Euroconstruct. Incidentul a fost înregistrat ca accident de muncă. Incinta unde avea loc lucrarea aparține firmei Ilfiore Impex SRL Tg Jiu. În primele zeci de minute, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Primului salvator care a intrat în fosă i s-a făcut rău. Aurelian Negrea a fost transportat la spital, iar acum este în afara oricărui pericol.

update2: Potrivit unor surse, este vorba de un muncitor necalificat de 38 de ani și de patronul firmei Stoichin Euroconstruct, de 41 de ani. Medicii fac în continuare eforturi să îi resusciteze, deși au trecut zeci de minute fără semne vitale.

update 3: Ambele persoane au decedat. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă.

Galerie foto



Vizualizări: 9,173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: