Ce a aprobat Directoratul în ședința de joi

Directoratul CE Oltenia s-a reunit joi în ședință, pe ordinea de zi fiind zeci de proiecte. Printre acestea și angajarea unor persoane, soții, soți sau copii, ai unor angajați decedați. Liderul sindical Manu Tomescu a stat zece ore la ușa directorilor, pentru a se asigura că acestea, dar și alte hotărâri importante pentru oameni, vor trece. Ca întotdeauna, la astfel de proiecte, directorul Ovidiu Bălăcescu a spus NU.

Potrivit unor informații, în timpul ședinței Ion Rușeț, fostul lider sindical, a fost apostrofat deoarece u și-a îndeplinit sarcinile de serviciu.

Tot joi s-a deci scoaterea din evidența contabilă a unor sume de peste 7 milioane de lei, bani care reprezintă creanțe pe care compania nu le mai poate recupera. De asemenea, au fosta probate ajutoare sociale pentru angajați cu probleme de sănătate. Directorii au aprobat și planurile de investiții pe 2017 pentru sucursalele și subunitățile din CE Oltenia. Un subiect extrem de important, abordat în ședință, este externalizarea serviciilor medicale oferite de Medserv Min, dar și serviciul de pompieri. Propunerea a venit, se pare, din partea directorului Sorin Boza.

Vizualizări: 6,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: