Ce a decis astăzi Directoratul CE Oltenia

Directoratul Complexului Energetic Oltenia a decis astăzi împărţirea Sucursalei Electrocentrale Craiova în două: Sucursala Işalniţa care va fi condusă de Constantin Bălăşoiu şi Sucursala Craiova care va fi condusă de Marian Motocu, după cum susţin surse din complex. Asta înseamnă că Motocu îşi va pierde postul din Directorat, din care face acum parte ca director al Diviziei Energie, urmând a fi înlocuit cel mai probabil cu consilierul lui Ciurel, Medinţu.

Tot în şedinţa de astăzi, Directoratul a decis desfiinţarea EMC-urilor şi trecerea carierelor miniere direct în subordinea Diviziei Miniere. Unele cariere vor fi conduse de actualii şefi, dar la altele sunt vehiculate mai multe nume.

Interesant este că doi foşti directori generali, Daniel Burlan de la SNLO şi Tiberu Trotea de la CE Rovinari, ar putea lucra la Cariera Peşteana ca inginer mecanic respectiv inginer şef, în subordinea directorului Braia. La Cariera Lupoaia, şefia este disputată de Glomnicu şi Creţan, în timp de Ghica rămâne şef la Roşiuţa. Negocierile sunt în toi şi vor fi finalizate în câteva zile.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: