Ce actor celebru a părăsit Ucraina

Actorul Sean Penn, aflat în Ucraina pentru a realiza un documentar despre război, a povestit că a fost nevoit să meargă pe jos mai mulți kilometri pentru a ieși din țară.

Actorul a scris într-o postare pe Twitter că, după ce a văzut cozile de mașini ale refugiaților, care se întindeau pe câțiva kilometri, a decis împreună cu echipa de filmare să își abandoneze autoturismul și să meargă pe jos până la granița cu Polonia.

”Cei doi asistenţi ai mei şi cu mine am parcurs kilometri pe jos până la frontiera poloneză după ce ne-am abandonat maşina pe marginea drumului. Aproape toate maşinile din această fotografie transportă doar femei şi copii. Nu se vede niciun bagaj, maşina lor reprezintă singurul bun al lor”, a scris actorul pe Twitter.

Cineastul american a început filmările pentru documentarul despre escaladarea tensiunilor din Ucraina în noiembrie anul trecut, potrivit observatornews.ro

Demersul actorului a fost lăudat de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

„Sean Penn dă dovadă de un curaj care este ratat de mulţi şi în special de politicienii occidentali”, a scris liderul de la Kiev pe Facebook săptămâna trecută.

Potrivit ultimelor date privind victimele din Ucraina, furnizate de ambasada țării la București, 352 de oameni, inclusiv 14 copii, au fost uciși de duminică până marți. În plus, peste 1.680 de persoane au fost rănite, între acestea numărându-se 116 copii. Potrivit comunicatului misiunii diplomatice, în perioada 24-28 februarie, inamicul a pierdut 5.300 de militari, au fost distruse 29 de aeronave, 29 de elicoptere, 191 de tancuri, 816 blindate, au fost doborâte 5 drone şi au fost lovite 2 nave militare.

Vizualizări: 748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: