Irina Loghin ar putea reveni pe scenă la 82 de ani

Una dintre interpretele de muzică populară cele mai longevive din România spune că este posibil să urce din nou pe scenă după ce a împlinit 82 de ani. Irina Loghin a vorbit recent despre o posibilă revenire la spectacole.

Irina Loghin, cea mai îndrăgită solistă de muzică populară a momentului, alături de la fel de celebra Maria Ciobanu, a împlinit sâmbătă 82 de ani.

Artista va împlini la anul șase decenii de la debutul ei pe marea scenă a cântecului popular. La împlinirea celor 82 de ani artista şi-a dorit doar sănătate: „Să fim sănătoși cu toții!”. Irina Loghin obișnuiește, și la această vârstă, să facă în fiecare dimineață multă mișcare, fie alergând prin parcuri, fie pur și simplu mergând, mai încet sau mai repede, după cum îi permite starea sa de sănătate. Ea se numără printre vedetele care încurajează permanent ideea de mișcare în aer liber, obișnuind să facă de foarte multe ori propaganda în favoarea genului sportiv de a-ți trăi viața. „Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos”, este mesajul Irinei Loghin de fiecare dată când vorbeşte despre sănătate.  

În plus, Irina Loghin a eliminat de ceva vreme carnea de porc din alimentația sa și preferă în special carnea de pește, din care s-a obișnuit să prepare inclusiv sărmăluțe sau diverse salate.  

Irina Loghin a precizat că așteaptă și calmarea situației actuale legate de pandemia de COVID-19 pentru a vedea în ce măsură mai poate urca pe scenă pentru a se reîntâlni cu fanii săi de pretutindeni. „Nu mă grăbesc, nu ştiu când mă voi întoarce pe scenă. Probabil că da, dacă și Dumnezeu va permite asta! Dar n-aș ști a vă spune când se va întâmpla acest lucru”, a precizat solista.

Vizualizări: 594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: