Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce au confiscat polițiștii în urma percheziției din Târgu Jiu

Polițiști de investigare a criminalității economice au indisponibilizat bunuri în valoare de 70.000 lei, în urma unei percheziții domiciliare, acțiunea vizând prevenirea si combaterea faptelor ilicite din domeniul protecției drepturilor de proprietate intelectuală.

Au fost identificate și indisponibilizate aproape 800 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte inscripționate cu însemnele unor mărci protejate, în valoare totală de 70.000 lei.

"De asemenea, polițiștii au întocmit șase dosare penale pentru punerea în circulaţie a unui produs, purtând o marca identică sau similară cu cea înregistrată și fără a deţine certificat de autenticitate sau documente de provenienţă, conform Legii 84/1998 republicată, privind mărcile și indicațiile geografice", arată un comunicat al IPJ Gorj. (A.M.)

Vizualizări: 3,708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: