Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mamă și fiică, împreună la furat

Poliţiştii din Târgu Jiu au fost sesizaţi miercuri de agentul de securitate din cadrul unei societăţi comerciale de pe raza localităţii, despre faptul că ar fi identificat două persoane care ar fi sustras bunuri de pe rafturile societății, trecând de zona caselor de marcat fără a le achita.

"Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că o femeie în vârstă de 45 de ani, împreună cu fiica sa în vârstă de 21 de ani, ambele domiciliate în municipiul Târgu Jiu, au sustras de pe raftul unei societăţi comerciale mai multe produse cosmetice pe care le-au ascuns în geantă, trecând de zona caselor de marcat fără a achita contravaloarea acestora", arată IPJ Gorj.

Bunurile sustrase, în valoare de aproximativ 160 lei, au fost recuperate și predate reprezentanților unității economice.  

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. (A.M.)

Vizualizări: 3,154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: