Încă doi soți scoși cu poliția din case

Aproape că nu este zi în care polițiștii din Gorj să nu fie sesizați cu privire la cazuri de violență domestică. Joi, polițiștii au fost  sesizați de o femeie în vârstă de 53 ani, din comuna Schela, cu privire la faptul că ar fi  fost amenințată de soțul său, de 61 de ani, din localitate.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, iar față de agresor a fost dispusă măsura evacuării din locuință și interzicerea de a se apropia la mai puțin de 100 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia", arată IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare și violenţă în familie.

Tot joi, o femeie de 41 de ani, din Târgu Jiu, a sesizat că este agresată de către fostul său soț, de 38 de ani, cu care locuiește în același imobil. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare. "Având în vedere faptul că victima se afla în stare vădită de panică, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o durată de 120 ore, prin care s-a dispus ca bărbatul să părăsească temporar locuința comună și să păstreze o distanță minimă de 50 metri față de victimă și de fiul lor", arată IPJ Gorj. (A.M.)

Vizualizări: 3,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: