Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce candidat la primărie știe să gătească

Un tânăr manager al unui cunoscut fast-food din Târgu Jiu este candidat la Primăria Căpreni atât pentru postul de primar, cât și pentru cel de consilier local.

Formațiunea care îl susține pe Radu Augustin Bîrdăcel este Alternativa pentru Deminitate Națională (ADN), condusă în Gorj de Nicolae Ivăniși și la nivel național de fostul europarlamentar Cătălin Ivan.

Candidatul la Primăria Căpreni a devenit cunoscut publicului acum doi ani, când a participat la Chefi la cuține, show-ul culinar de la Antena 1. Radu Bîrdăcel a fost poreclit atunci în presă “sosia lui Gerard Butler”, datorită asemănării sale cu celebrul actor.

“Știu ce vă doriți.. Știu ce am de făcut”, este mesajul transmis de Bîrdăcel alegătorilor din Căpreni. În această comună gorjeană este același primar de 30 de ani, Emil Cătănoiu candidând pentru un nou mandat din partea PSD. (A.A.)

Vizualizări: 1,785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: