Congres la Tismana pentru alegerea lui Ciolacu

Partidul Social Democrat a avut, sâmbătă, Congresul Național care s-a desfășurat online. Delegații de la Gorj s-au strâns la Tismana.  Au fost prezenţi liderii organizației, parlamentarii PSD, șefi de organizații locale și candidați la alegerile locale, în total 33 de persoane.

Social-democrații și-au ales liderul, sâmbătă, în cadrul unei video-conferințe ce s-a desfășurat în 38 de locuri din țară, printre care și județul Gorj. Alegerea liderului s-a făcut prin vot, pe baza unui buletin, iar câștigător a fost Marcel Ciolacu, cel care a condus partidul ca interimar. Rezultatul a fost unul zdrobitor, 1310 voturi a obținut Ciolacu, iar Eugen Teodorovici doar 91 de voturi.

 Prezent la eveniment, deputatul PSD, Mihai Weber, a spus că se urmărește o resetare a celui mai mare partid din România.

"Astăzi este o zi specială pentru PSD, asistăm, în mod inedit, la un Congres online. Este, dacă vreți, un moment de așteptare pe care populația României a transmis-o, întrucât se urmărește o resetare a celui mai mare partid din țară, și anume a PSD. Venim cu o nouă abordare, cu un mesaj pe care îl trimitem către populația României, faptul că acest partid a înțeles și e capabil să se adapteze făcând o resetare a clasei politice. PSD este partidul care este și va rămâne alături de oameni. Astăzi am organizat acest Congres tocmai venind în sprijinul afirmației făcute anterior, alături de oameni, într-o locație în care tradițiile sunt la ele acasă, la Tismana”, a declarat Mihai Weber.

De asemenea, liderul PSD de la Gorj a mai spus și faptul că se așteaptă la un scor de peste 40%, fiind vorba despre alegerile de la Gorj.

”Scorul va depăși 40%, dar nu vrem să dăm un scor acum, vom lăsa să fie o surpriză. Cu siguranță vom depăși acest procentaj. Avem și niște măsurători făcute în majoritatea zonelor, dar ne bazăm pe discuțiile pe care le-am avut cu electoratul din județul Gorj. Ne-au transmis că au multă încredere în Partidul Social Democrat”, a mai spus Weber.

Din echipa lui Ciolacu fac parte Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Olguța Vasilescu și soțul său Claudiu Manda, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluță, Vasile Dâncu, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuț Pucheanu, Dragoș Benea, Titus Corlățean și Laurențiu Nistor.

Galerie foto



Vizualizări: 1,940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: