Ce clauză de reziliere a avut Eugen Trică la Târgu Jiu

Antrenorul Eugen Trică s-a ales cu o sumă importantă de bani după aventura de doar o lună de la FCU Craiova. Fost antrenor al ACS Viitorul Târgu Jiu, tehnicianul a avut şi o clauză de reziliere a contractului cu formaţia din Liga 2, plătită atunci când a plecat la Craiova.

Eugen Trică a plecat de la ACS Viitorul Târgu Jiu în urmă cu două luni pentru a prelua echipa de Liga 1 FCU Craiova. Acesta a putut să plece de la ACS Viitorul după ce s-a achitat o clauză de reziliere, despre care Digi Sport scrie că a fost de 13.000 de euro.

Pentru cel de-al doilea său mandat pe banca oltenilor patronați de către Adrian Mititelu, Trică s-a ales cu o sumă importantă. Aproximativ 40.000 de euro va încasa antrenorul care s-a despărțit de FCU Craiova pentru a doua oară în mai puțin de jumătate de an. Tehnicianul care a reușit să promoveze echipa în prima ligă la finalul stagiunii trecute nu a putut să redreseze corabia și a plecat după doar 4 etape de la revenire.

Digi Sport a prezentat şi cum a rezultat suma importantă obținută de Eugen Trică după ce a reziliat contractul. Este vorba despre 38.000 de euro, mai exact, repartizaţi astfel: 13.000 clauză de reziliere plătită către ACS Viitorul Târgu Jiu, fosta sa echipă; 10.000 de euro, prima la semnătură; 10.000 de euro, bani primiți la despărțirea de echipă şi 5.000 de euro, sumă pe care Adrian Mititelu trebuia să i-o ofere lui Eugen Trică din mandatul trecut.

Eugen Trică a părut să fie mantaua de vreme rea pentru olteni, care s-au despărțit rapid de Flavius Stoican, după ce acesta s-a certat cu familia Mititelu. Patronul FCU Craiova spera ca Trică să găsească rezolvarea problemelor echipei, însă nici acesta nu a reușit să aducă formația pe linia de plutire.

Vizualizări: 1,678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: