Un jucător gorjean a reziliat contractul cu FC Argeş

Primul jucător din Liga 1 care şi-a reziliat contractul este gorjeanul Andrei Piţian care este gata de un nou transfer. Fostul pandur este acum liber de contract şi poate semna cu orice echipă.

Andrei Piţian şi-a reziliat contractul cu FC Argeş, de comun acord, cu două etape înaintea finalului primei părţi a sezonului 2021-2022.

După un sezon în care a fost indispensabil în echipa Chindiei Târgoviște și preluase chiar și banderola de căpitan, Andrei Pițian a ajuns la FC Argeș, unde nu a mai jucat la fel de mult. Aceasta a fost principala nemulțumire a fotbalistului care s-a despărțit de gruparea antrenată de către Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi. Astfel că Pițian și FC Argeș au ajuns la un acord și au reziliat contractul pe cale amiabilă, iar fundașul central și-a justificat alegerea de a pleca de la Pitești.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani mai avea un an de contract cu FC Argeș, însă a decis să nu mai continue la Pitești pe motiv că vrea să meargă la o echipă la care să prindă mai multe minute pe teren. Contactat de digisport.ro pentru a confirma rezilierea contractului, fotbalistul care în Liga 1 a jucat şi la Pandurii Târgu Jiu a confirmat mişcarea: "La vârsta asta vreau să joc mai mult fotbal, de aceea am vrut să ne despărţim".

Originar din Târgu Jiu, Andrei Pițian a semnat cu FC Argeș în luna mai a acestui an și a prins doar nouă meciuri în campionat, în tricoul piteștenilor, în cele șapte luni petrecute în Trivale. Fundaşul central, înalt de 1,93 metri, a fost trimis pe teren în 11 meciuri oficiale de către Prepeliţă şi Ianovschi, 9 dintre ele în Liga 1 şi două în Cupa României.

Pandurii Târgu Jiu, Astra Giurgiu, Apollon Limassol, FC Botoșani, Chindia Târgoviște și FC Argeș sunt echipele la care a mai activat Andrei Pițian, jucător care a fost crescut la Centrul de juniori al echipei Pandurii.

Vizualizări: 2,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: