CSM Târgu Jiu, învinsă în ultimul meci acasă din acest an

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au pierdut sâmbătă meciul din etapa a-12-a cu CSM Focşani, scor 73-78. Pentru echipa pregătită de Jordanco Davitkov a fost ultima reprezentaţie din acest an, pe teren propriu.

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu nu a reuşit să obţină o victorie la ultimul meci din acest an susţinut în faţa propriilor suporteri.

Antrenorul Jordanco Davitkov a început partida cu CSM Focşani cu următorul „5”: Porter Troupe, Kevin Allen, Brandon Sly, Ahmed Bashir şi Mihai Bădiţa. Debutul de meci le-a aparţinut oaspeţilor care au pus pe tabelă primele puncte ale partidei şi au dominat jocul reuşind să se impună în primul act cu 20-17. CSM Târgu Jiu a început mai bine sfertul doi cu Brandon Sly şi o reuşită de 3 puncte care a adus egalarea pe tabela de marcaj, scor 20-20, după care Kevin Allen a adus în avantaj pe CSM Târgu Jiu, scor 22-20. Echipa din Focşani a revenit însă şi a câştigat şi sfertul doi cu 16-14 intrând la pauza mare cu un avans de 5 puncte, scor 36-31. CSM Târgu Jiu a revenit de la vestiare ceva mai incisivă şi a dominat sfertul trei pe care l-a câştigat cu 23-16 şi a intrat în actul decisiv în avantaj, la scorul de 54-52. Sfertul patru a început cu ambele echipe trecând rând pe rând la conducere pe tabela de marcaj. CSM Focşani, a beneficiat pe final de două libere, cu care au stabilit scorul final, 78-73.

A fost un meci în care au ieşit în evidenţă de la CSM Târgu Jiu Kevin Allen, care a totalizat 23 puncte, 11 recuperări, 2 capace, Porter Troupe, care a adăugat 16 puncte, iar Brandon Sly a încheiat cu 15 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive și 2 intercepții.

Gorjenii mai au de jucat în acest an restanţa din prima fază a Cupei României, cu CSO Voluntari, meci care se dispută, luni, 20 decembrie.

Vizualizări: 321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: