Găman: Sperăm să dăm o altă față echipei Pandurii

Antrenorul Mario Găman a preluat echipa Pandurii în partea a doua a acestui sezon, după despărţirea de Călin Cojocaru. După şase jocuri pe banca formaţiei gorjene, tehnicianul spune că are la dispoziţie o echipă foarte tânără, dar crede că poate construi în jurul acestui lot.

Antrenorul Mario Găman a reuşit să obţină doar 8 puncte din cele 18 pe care echipa le putea acumula în cele şase etape de la venirea sa. Sub comanda lui Găman, Pandurii a înregistrat două victorii, două rezultate de egalitate, dar şi două eşecuri, singurele din acest sezon.

Noul tehnician are la dispoziţie o echipă tânără, spre deosebire de liderul CSM Reşiţa, care are numeroşi jucători cu experienţă de Liga 1. Acest aspect a fost remarcat de Găman, care a constatat că are o echipă lipsită de experienţă, dar în jurul căreia se poate construi: „Suntem o echipă tânără. Din lotul pe care îl avem, mare parte sunt copii, de 18-20 de ani. În afară de doi-trei jucători, putem considera că avem o echipă fără experiență, dar o echipă cu care, din punctul meu de vedere, se poate munci, se poate lucra și poate arăta un fotbal plăcut. Asta s-a întâmplat la ultima etapă, am arătat fotbalul pe care mi-l doresc, direct pe poartă, rapid, cu puține atingeri și mișcare foarte multă în teren. Având tinerețea aceasta, cu o pregătire bună și cu transferuri, pe care dorim să le realizăm în angrenajul echipei, sperăm să dăm o altă față echipei Pandurii”.

La final de an, antrenorul a făcut deja o analiză a prestaţiei jucătorilor din lot pentru a vedea unde stă mai rău şi ce posturi sunt deficitare pentru a putea completa lotul în perioada de iarnă.

Jucătorii se află acum în vacanţa de iarnă, urmând să revină la pregătire în partea a doua a lunii ianuarie.

Vizualizări: 831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: