Horoscop

Valabil pe 24 decembrie

Berbec: Ai noroc la vizite, călătorii, întâlniri. Se anunță momente frumoase, drumuri reușite, plăcute, cu emoții pozitive. Cadru astral bun pentru a petrece mai mult timp cu cineva special, pentru a avea o discuție cu un mentor sau cu cineva cu mai multă experiență.

Taur: Ține de portofel sau de card, pentru că ai tendința să exagerezi cu cumpărăturile. Descoperi că apar lucruri care nu au fost luate în calcul și trecute pe listă sau că parcă ar fi bine să le iei. Fii mai cumpătat, altfel buzunarul tău o să sune în curând a gol!

Gemeni: Anumite lucruri scapă de sub control sau sunt sub nivelul tău de înțelegere. Nu vine apocalipsa dacă nu reușești să faci tot ce ai trecut pe listă. Nu e nicio problemă dacă intervin schimbări în program. Fii mai flexibil, mai blând cu tine, mai lasă-te și purtat de val.

Rac: Oamenii cu care vei interacționa te umplu de bucurie, dar ai grijă că printre ei pot fi și unii care nu vor dori să îți ofere energie pozitivă, ci din contra, vor încerca să te agațe în mrejele lor, pentru a se înfrupta cu candoarea ta, cu buna ta dispoziție. Nu le permite!

Leu: Zi bună pentru comunicare, în special atunci când este vorba despre familia extinsă. Relaționezi bine cu persoanele mai în vârstă, cu mai multă influență. Poți regla unele conexiuni, unele legături care au avut câteva fisuri în ultima perioadă, te reapropii de cineva.

Fecioară: Vrei să explorezi, să descoperi, să trăiești experiențe noi, să simți. Punctele forte ale zilei vin din sfera iubirii, dar și din sectorul banilor. Rezolvi unele chestiuni financiare și în același timp reușești să te apropii mai mult de persoana iubită, să oferi afecțiune, tandrețe.

Balanţă: Așteaptă-te la mai multe interacțiuni cu alții. Cadru astral bun pentru a te exprima, pentru a împărtăși emoții, amintiri, pentru a face destăinuiri, pentru a comunica prin intermediul tehnologiei. Fii atent și la ceea ce comunică oamenii prin intermediul limbajului corpului.

Scorpion: Doar cel care nu îndrăznește, nu greșește! Gândește-te la toate ideile care îți trec prin minte și care te entuziasmează și te sperie deopotrivă. Dacă este ceva ce îți dorești să faci, de ce te abții? Asumă-ți riscul, dar ia în calcul și ideea că poate vei avea câștig de cauză.

Săgetător: Fii mai empatic, mai tolerant, mai generos. Azi este despre iertare, despre vindecare. Nu interpreta comportamentul celorlalți, mai ales dacă este diferit de atitudinea pe care au avut-o până acum, pentru că nu știi de unde pornesc anumite reacții, idei, păreri.

Capricorn: Pornești azi acțiuni care vor conduce la o situație mai complexă. Lasă deoparte perfecționismul! Ai tendința să exagerezi, de aceea poate ar fi mai bine să nu iei decizii majore, să nu te stresezi pe lucruri mărunte și să nu te indispui pentru micile greșeli pe care le faci.

Vărsător: Ai parte de o zi cu emoții intense, ai multe de rezolvat, de făcut, de calculat, de aranjat și parcă nu îți ajunge timpul. Oprește-te, respiră adânc și gândește-te care sunt activitățile sau sarcini care sunt cu adevărat urgente. Ar fi bine să nu refuzi când ți se oferă ajutorul.

Peşti: Dai dovadă de spirit practic, ești realist și vrei să te bazezi mai mult pe fapte. Azi ești cu gândul la viitor, faci planuri, negociezi, discuți cu ceilalți și s-ar putea să descoperi că poți găsi ajutor acolo unde nici nu te-ai gândit, că poți găsi suport și susținere la te miri cine.

Vizualizări: 1,433

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: