Horoscop

Valabil pe 25/26 decembrie

Berbec: O să luați și bani, posibil și niște daruri, un premiu pentru ce-ați muncit și pentru alte calități pe care vi le-ați putut pune în valoare. O veste care să vă binedispună, de la cineva care s-a decis, în sfârșit să petreceți măcar revelionul împreună, dacă nu și Crăciunul, că sunt totuși, niște sentimente care vă leagă.

Taur: Se poate să vină cineva de la drum, de Crăciun și să și rămână încă o zi, două și o să vă facă placere. Poate-ați aranjat să plecați pe undeva ca să luați un pic de aer și să vă bucurați de sărbători, că o să vă-ntâlniți și cu niște oameni pe care nu i-ați mai văzut cine știe de când.

Gemeni: Poate vi se dă ceva important de făcut, pentru că o s-aveți o funcție de conducere și o să fie de lucru, nu glumă. O să vă spuneți un punct de vedere ca să puteți da drumul unui proiect din ianuarie încolo și să aveți o bază financiară, să scăpați de grija banilor.

Rac: Lucrurile pe care le-așteptați de multă vreme se împlinesc, o să vă primiti și banii, și celelalte produse, aparatura pe care vi le-au promis șefii. O să vă bucurați de niște reușite care vă scapă de niște apăsări și v-ajută să ajungeți mai rapid la o destinație, sau să faceți niște achiziții la prețuri modice.

Leu: Vine cineva de care sunteți atașați sufletește și o să vă faceți un program pentru perioada care urmează. Vă descurcați fără probleme, sunt și oameni care or să fie în preajma voastră să v-ajute că mulți dintre ei v-au rămas datori, că i-oți fi ajutat și voi cândva.

Fecioară: O să vă hotărați pe cine mai invitați la masa de Crăciun în afara alor voștri, că mai sunt oameni dragi cu care vreți să vă vedeți. Sunt încă treburi casnice de care-o să vă ocupați și o să faceți și o aprovizionare de ultimă oră ca să vă focusați pe pregătirea mesei festive și să aveți timp și de voi.

Balanță: E posibil să faceți niște schimbări pe-acasă și o să vă lăsați inspirația să zburde și veți crea o atmosfera magică. O să mai luați diverse lucruri ornamentale, dar și din registrul culinar și o să vă interesați de semnarea unor acte ca să n-aveți situații neîncheiate.

Scorpion: Poate-ar fi bine să verificați încă o dată dacă aveți tot ce vă trebuie și să cereți toate detaliile despre cazare și ce-ați putea vizita acolo unde-o să vă duceți. Parc-ați mai avea bani de luat și o să vă permiteți și alte lucruri pe care le-ați tot amânat din lipsa de bani dar acum, de sărbători, surprizele sunt la ordinea zilei.

Săgetător: O să dați zor să încheiați treburile de serviciu și pe cele de pe-acasă și să vă ocupați și de voi, să vă aranjați. Noutăți la tot pasul și o să fie o schimbare de direcție pe mai multe planuri, că s-ar putea ca unii dintre invitații de mâine să nu mai poată veni sau nu mai pot aduce preparatele pe care vi le-au promis.

Capricorn: Poate mai apelați la rezerve ca să cumpărați anumite lucruri care știți că le plac alor voștri, invitaților de Crăciun. O să vă dați tot interesul să faceți și cumpărături și treaba, ca să vă rămână un pic de timp și pentru voi, să nu lăsați totul pe mâine, când e ajunul.

Vărsător: Poate puneți umărul la o acțiune caritabilă și le pregătiți niște surprize unor persoane defavorizate ca să faceți fapte bune. Se pare că ați tot evitat un răspuns la întrebările unui angajator și omul vrea să știe dacă veți lucra împreună sau sunteți de neînduplecat.

Pești: Un rest de plată poate veni atât de la serviciu, cât și din particular și o să mai bifați câteva lucruri de pe listă. Poate o să luați parte la organizarea unei festivități care să fie pentru copii, sau la serviciu, pentru angajați, și o să vă bucurați de un plus de notorietate de pe urma acestei acțiuni.

Vizualizări: 2,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: