Horoscop

Valabil pe 23 decembrie

Berbec: Te simți liber, optimist și încrezător. Acționezi după pofta inimii indiferent despre ce sferă a vieții e vorba. S-ar putea să înţelegi mai mult ca oricând cât de importante sunt respectul şi aprecierea celor din jur. Insişti să afli răspunsuri la întrebări mai vechi.

Taur: Astăzi îi pui pe ceilalți pe primul loc. Oferi sfaturi utile celor care au nevoie, găseşti soluții pentru alții, le indici direcţia spre ţelul lor. Reușeşti să remediezi situaţii, să aplanezi anumite conflicte și chiar să-i faci pe ceilalţi să zâmbească, să se reîmprietenească.

Gemeni: Semnul tău zodiacal este în sectorul resurselor, nu trebuie să te grabeşti, mai ales atunci când ai de luat decizii, de făcut alegeri. Astăzi este o zi bună pentru a reflecta, a medita, a analiza. Ştii să dirijezi cu îndemânare discuţiile în care te vei implica.

Rac: Eşti încrezător că ziua de astăzi este despre reușite, în special în sfera relațională. Simţi că îţi vei lua zborul de la câtă imaginaţie te copleşeşte azi, dar şi de la câtă afecţiune îţi doreşti să le împărtăşeşt celor din jur. Ești creativ și te bazezi pe magia cuvintelor.

Leu: Este esențial să joci după reguli, să fii corect, să respecți normele, planurile stabilite. Semnul tau zodiacal se afla în sfera finanţelor, iar azi s-ar putea să ai ceva noroc în acest sens. Este important ca azi să fie păstrată armonia în relaţiile în care eşti implicat!

Fecioară: Astăzi este despre a munci împreună, despre parteneriate, despre echipă, despre colaborare. Oamenii cu care interacţionezi văd şi apreciază că îţi doreşti să te implici şi să contribui la binele comun. Te faci remarcat printre colegii de serviciu sau printre prieteni.

Balanţă: Ziua de astăzi este despre distracție şi amuzament, chiar dacă vei avea sarcini serioase. Vei fi mai dispus să deschizi subiecte ce țin de trecut, de copilărie. Pot apărea semne interesante, menite să-ți reamintească lucrurile pe care doreai cândva să le realizezi.

Scorpion: Ești dinamic, ai idei interesante, eşti dornic de atenţie, de recunoaștere, şi apreciezi toate micile gesturi de afecţiune. Ai inima deschisă, iar în partea a doua a zilei s-ar putea să fii mai emotiv, mai sentimental și vei căuta să petreci timpul cu familia şi prietenii.

Săgetător: Ziua de astăzi este despre clarificare și conştientizare, găseşti răspunsuri la unele întrebări. S-ar putea să te trezeşti chiar cu câteva propuneri sau provocări captivante. Primeşte cu inima deschisă toate lucrurile şi evenimentele pe care ţi le aduce această zi.

Capricorn: Ai oferit tot ce puteai, ai făcut tot ce trebuia terminat, iar acum a venit vremea ca efortul tău să fie văzut, apreciat, poate chiar şi răsplătit. Sfatul astrelor pentru astăzi: urmează-ţi instinctul şi lasă-te purtat de val, concentrează-te pe tine şi pe nevoile tale.

Vărsător: Aşteaptă-te la surprize, la veşti noi, la informaţii care te vor surprinde. Ești gata pentru o schimbare, o transformare. Este un moment excelent să te gândeşti la noi începuturi, să cunoşti oameni noi, dar şi să-ţi împrospătezi relaţiile mai vechi de prietenie.

Peşti: O zi activă, cu multe sarcini de rezolvat, dar, atenție, și cu multe persoane de mulţumit. Ai capacitatea să vezi imaginea în ansamblu, să poţi examina situaţia din diverse puncte, fără a pierde din vedere detaliile. Începi să observi că munca ta începe să fie apreciată.

Vizualizări: 1,251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: