Ce decizie a luat primăria Tismana pentru a-și proteja cetățenii

În orașul Tismana va funcționa începând de azi un sistem modern de supraveghere video, amplasat în cele mai importante intersecții, pe drumurile naționale, județene precum și pe cele comunale. Autoritățile locale au montat chiar și pancarte în mai multe zone, prin care atenționează că orașul este monitorizat 24 de ore din 24.

În toată localitatea au fost montate 18 camere video, din care 16 sunt de supraveghere și 2 pentru citirea numerelor mașinilor care tranzitează Tismana. ”Siguranța noastră și a copiilor noștri este foarte importantă pentru liniștea familiilor care locuiesc în orașul Tismana. Acest sistem respectă reglementările în vigoare conform normelor de aplicare prin montarea la toate intrările din oraș și în dreptul fiecărei camere a unor panouri de avertizare și informare că orașul Tismana este supravegheat video”, anunță primarul din Tismana, Petre Remetea.


Autoritățile locale speră că acest sistem de supraveghere va descuraja faptele antisociale din Tismana. ”Împreună cu echipa mea din Primăria Tismana considerăm că pe viitor prin realizarea acestui sistem de supraveghere integrat vom descuraja orice infracțiune care aduce atingere siguranței și liniștii familiilor dumneavoastră, iar Orașul Tismana va fi un oraș protejat față de cei certați cu legea și bunul simț”, a mai precizat Petre Remetea.

Vizualizări: 1,853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: