Primar: Trebuie să-i oprim din trafic și să cumpere de la noi

Locuitorii din comuna gorjeană Drăguțești, cei care au legume și nu au unde să le vândă, vor avea la dispoziție o piață alimentară doar pentru ei. Mai mulți producători locali au cerut sprijinul primarului în acest sens, iar Ion Popescu vrea ca în cel mai scurt timp țăranii din comună să nu mai facă drumuri lungi pentru a-și vinde marfa la Târgu Jiu.  
 
Se mai deschide o piață agroalimentară cu legume și fructe direct de la producători, în județul Gorj. La cererea localnicilor din localitate, primarul din Drăguțești vrea să le ofere celor care se ocupă cu agricultura cele mai bune condiții pentru a-și vinde marfa. Investiția va fi cu bani de la CNI.  

”Am depus un proiect la CNI pentru o piață agro-alimentară. Să vedem dacă o să reușim, altfel o vom face cu bani de la bugetul local. Voi face o piață pentru comunitate. Vreau ca cetățenii să își vândă produsele de aici. Avem foarte mulți doritori și sunt mulți care merg la Rovinari și Târgu Jiu pentru a vinde produsele. Trec peste 7000 de mașini în fiecare zi prin comuna Drăguțești. Este important să-i oprim pe acei oameni din trafic și să cumpere produse de la noi. De asemenea, trebuie să ne oprim cu hărțuirea țăranului. Dacă vinde o bunicuță o legătură de mărar, se duc polițiștii locali și o hărțuiesc. Nu se uită nici la vârstă și nici la situația financiară”, spune primarul Popescu.  
 


 

Vizualizări: 3,934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: