Ce echipă care joacă la Târgu Jiu a fost învinsă de CSO Filiași cu 7-1?

Un articol publicat de presa centrală cu privire la un amical care a avut loc vineri, la Filiași, ridică mari semne de întrebare. Primul cu privire la echipa contra căreia au jucat gazdele, cei de la Filiași susținând că au jucat cu ACS Viitorul, și al doilea cu privire la antrenorul care a stat pe bancă la meciul de la Filiași, gazdele prezentînd că pe bancă a stat antrenorul Călin Cojocaru iar oaspeții că ar fi stat Constantin Andriucă.

Echipa, vâlceană la origini, după cum scrie pe pagina oficială de facebook, și care își dispută meciurile pe terenul de la Târgu Jiu, ACS Viitorul, a disputat două meciuri amicale în pauza competițională din Liga 2. Sau cel puțin așa știu cei de la CSO Filiași, care au jucat vineri cu ACS Viitorul Târgu Jiu, așa cum prezintă de fapt și pe pagina oficială și cum anunțaseră anterior meciului. Meciul disputat vineri s-a încheiat cu victoria gazdelor de la Filiași, cu scorul de 7-1, echipa gazdă jucând și marți în campionat, în devans, meciul cu Universitatea Craiova 2, care trebuia să se joace în weekend.

Conform celor de la Filiași, echipa contra căreia au jucat a fost ACS Viitorul Târgu Jiu, și nu echipa satelit (care nici nu mai există) cum s-ar sugera pe o pagină de Instagram și nici echipa de juniori U 19 cum se arată pe liga2.ro.

De altfel, oricine se uită pe lotul prezent la meci și pe primul 11 vede clar că 10 din 11 jucători din formula de start au jucat deja la prima echipă, pentru că a doua nu mai există, chiar și portarul trecut Krupe, adică portarul Krupenschi, și inclusiv Raul Cojocaru, fiul antrenorului Călin Cojocaru, scris Raul în cronica de meci.

Conform celor de la liga2.ro, nici antrenorul celor de la ACS Viitorul nu ar fi fost Călin Cojocaru ci antrenorul juniorilor Constantin Andriucă, care, de altfel, a avut meci oficial în weekend cu juniorii U 19. Dar, probabil, ca să nu se facă de râs cu acest scor la care echipa a pierdut, 1-7, Cojocaru a preferat să „arunce pisica” în curtea juniorilor. „Pe bancă a stat, după cum a anunțat Viitorul pe Facebook, Constantin Andriucă, nu ”principalul” Călin Cojocaru, iar mulți dintre jucătorii utilizați au provenit de la formația sub 19 ani a clubului”, scrie sursa citată dar nu se știe exact ce pagină de facebook citează, pentru că cea oficială a ACS Viitorul nu mai e actualizată de un an.

Iată cine au fost cei din formula de start, la ACS Viitorul: Krupenschi – Dănescu, Chelaru, Raul Cojocaru, Pîrcălabu – Acolatse, Geană – Vodă, Lupulescu, Vespe – Andreas. Cu excepția lui Vodă, care nu a fost prezentat până acum, toți ceilalți au jucat la prima echipă în acest sezon, unii chiar titulari la ultimul meci din campionat.

Iată și cronica de meci prezentată de cei de la CSO Filiași pe pagina oficială de unde se vede clar cine a fost antrenorul trecut pe foaia de joc: „ACSO Filiași s-a impus de o manieră categorică, scor 7-1, în amicalul susținut vineri, pe stadionul „Orășenesc“, în fața divizionarei secunde Viitorul Tg. Jiu.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Alex Fotescu (’5), Alex Vulpe (’13), Daniel Rogoveanu (’22), Robert Oprea (’29 – penalti), Cătălin Albu (’51), Robert Petre (’54, ’87).

Învinșii au înscris prin Decebal Răgman (’67).

ACSO Filiași: Găgeanu – Calu, Dina, Dobre, Scuturoiu – Oprea, Armășelu, Rogoveanu, Stăiculescu, Vulpe, Fotescu.

Au mai intrat: Constantinescu – Tudorescu, Udrea, Gugu, Tudor, Popa, Florea, Albu, Petre, Badea, Vicenzo.

Viitorul: Krupe – Dănescu, Chelarus, Raul, Pîrcălabu – Acolase, Geană – Vodă, Lupulescu, Vespe – Andreas.

Au mai intrat: Robert Pirici, Dragoș Pirici, Răzvan Murgu, Ionuț Purdescu, Darius Giorgio, Alex Sandu, Decebal Răgman, Dacian Răgman. Antrenor: Călin Cojocaru”.

În privința antrenorului care a stat pe bancă liga2.ro a lămurit lucrurile, acesta fiind Călin Cojocaru: "Echipa antrenată de Călin Cojocaru a fost spulberată cu 7-1 de ACSO Filiași, din Liga 3, dar a cedat la scor de neprezentare, 0-3, în testul cu prim-divizionara Universitatea Craiova".

Galerie foto


Vizualizări: 1,150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: