Ce echipă din Liga 3 va juca pe terenul de la Bustuchin

Retragerea din campionatul județean a vicecampioanei Gorjului Petrolul Bustuchin este cauzată de aducerea unei alte formații care să joace pe cel mai bun teren din comunele județului. Echipa satelit a formației ACS Viitorul Târgu Jiu, echipă patronată de Nicolae Sarcină, ar urma să joace pe terenul de la Bustuchin.

Desființarea echipei de fotbal de la Bustuchin este cauzată de aducerea echipei a doua a lui Nicolae Sarcină să joace pe acest teren, după cum a anunțat șeful AJF Gorj, Mihai Prunariu. ”Astăzi, una dintre cele mai vechi echipe de fotbal s-a retras din liga a 4-a. Petrolul Bustuchin! De ce? Echipa de liga a 3-a a clubului Viitorul Târgu-Jiu o să joace la Bustuchin. Ok! Puteau juca ambele, dar să-ți desființezi propria echipă pentru mirajul <>, e peste puterile mele de înțelegere. <>, ce pot spune!? Sarcină, păcat! Ioane, trezește-te!”, a fost mesajul transmis de președintele Mihai Prunariu pentru primarul din Bustuchin, Ion Ciocea dar și pentru patronul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Nicolae Sarcină.

ACS Viitorul Târgu Jiu 2 a retrogradat în Liga 4 la finalul sezonului încheiat în vară și urma să joace la județ dacă din seria 7-a a Ligii 3 nu s-ar fi retras Pandurii. Astfel, ACS Viitorul 2 a fost din nou băgată de FRF în Liga 3, pe criteriul completării seriilor rămase fără echipe.

Galerie foto


Vizualizări: 2,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: