Ce echipă e favorită în seria pandurilor

Pandurii Târgu Jiu a continuat seria de rezultate bune şi în etapa a 5-a şi a revenit pe locul 1 în serie, însă doar pentru o zi. Fără greşeală în acest sezon, CSM Reşiţa a învins a doua zi cealaltă echipă din Târgu Jiu din serie, ACS Viitorul 2 şi rămâne tot neînvinsă şi după această etapă.

CSM Reşiţa este văzută ca favorită pentru a câştiga Seria a 7-a după cum a apreciat un fost antrenor de la Pandurii. Gorjean la origini şi suporter al echipei Pandurii în duelul direct cu CSM Reşiţa, antrenorul celor de la CSM Deva, Fane Nanu consideră că Reşiţa este echipa superioară în ceea ce priveşte lotul şi este favorită la câştigarea seriei.

În ceea ce priveşte echipa sa, Nanu spune că nu are ca obiectiv promovarea, ci doar primele patru locuri, obiectiv pe care chiar el l-a fixat. “Îmi felicit jucătorii, pentru că am construit această echipă în vară, în afară de doi jucători care sunt din garda veche. Nu avem obiectiv promovare, ci locurile 1-4. Eu am fixat acest obiectiv”, a spus antrenorul celor de la Deva care ar dori ca Pandurii să promoveze, dar este sceptic, ştiind ce transferuri a făcut CSM Reşiţa: „Mi-aş dori ca Pandurii să promoveze, dar este foarte greu. Reşiţa este o echipă cu calitate, o echipă cu jucători experimentaţi şi eu cred că au stabilitate financiară. Acolo au venit 7 jucători de Liga 1”.

Pandurii va juca meciul cu CSM Reşiţa în deplasare, în etapa cu numărul 9. Până atunci gorjenii au programat vineri un alt meci pe teren propriu cu Armata Aurul Brad.

Partida este programată de la ora 15:00 pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: