Număr mic de echipe în Liga 4 Gorj. Se va juca play-off pentru baraj

Fotbaliştii amatori de la nivel judeţean pot să revină pe gazon într-un nou sezon, după un an de pauză în campionatele de Liga 4 şi 5. AJF Gorj a anunţat că locuitorii judeţului se pot bucura din nou de fotbalul mic începând din acest week-end.

AJF Gorj a anunţat marţi că fotbalul gorjean se pune în sfârşit în mișcare, după mai bine de un an de pauză, urmând ca din acest weekend să se reia atât Liga a 4-a, cât și Liga a 5-a. Numărul de echipe este evident mai mic, date fiind condiţiile speciale de pandemie în care se desfăşoară competiţiile, sportivii având nevoie fie de vaccin fie de teste pentru a putea evolua. AJF a anunţat că Liga a 4-a va avea la start 10 echipe și s-a optat pentru un sistem cu sezon regular și cu un play-off la care vor participa primele patru clasate la finele primei faze, câștigătoarea play-off-ului urmând a reprezenta Gorjul la barajul de promovare în Liga a 3-a. Cele zece echipe înscrise sunt: CS Jiul Rovinari 2016, CS Unirea Țînțăreni, FC Petrolul Țicleni, AS Viitorul Negomir, CSO Turceni, CS Minerul Motru 2008, AS Minerul II Mătăsari, CS Internațional Bălești, AS Petrolul Stoina şi CS Petrolul Bustuchin. Practic la Liga 4 s-au pierdut după acest an de pauză jumătate dintre echipele participante.  

Tot în week-end se va relua şi Liga a 5-a unde s-au înscris 11 echipe, reprezentanții acestora participând marţi la stabilirea țintarului pentru acest eșalon.

Galerie foto


Vizualizări: 2,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: