Cojocaru: Suntem la Pandurii şi trebuie să câştigăm fiecare meci

Antrenorul pandurilor le cere jucătorilor să fie concentraţi la fiecare meci şi să obţină doar victorii. Deocamdată Pandurii are în acest sezon şi un egal care o face să se claseze pe locul doi  după cinci etape.

Pandurii rămâne neînvinsă dar are şi un egal în acest sezon, fapt ce o plasează acum pe locul doi.

Antrenorul pandurilor se declară mulţumit de  ultima victorie şi de faptul că vestiarul e din ce în ce mai unit. “Am obţinut o victorie muncită şi vreau să-i felicit pe băieţi pentru atitudine şi pentru caracter. Aceste victorii sunt foarte importante pentru noi, pentru că am întâlnit o echipă mult mai omogenă. Am reuşit să marcăm repede, iar după aceea am luptat pentru victorie. Puteam să facem 2-0 prin Obeng, dar am irosit foarte uşor acea ocazie. După aceea, meciul s-a echilibrat. Am stat bine în teren, nu le-am dat posibilitatea să vină peste noi. Au aruncat mingea în careu cu lovituri libere de la mare distanţă. Eu spun că avem o talie bună şi defensiv am stat foarte bine”, a spus Călin Cojocaru, care le cere jucătorilor să fie concentraţi la fiecare meci.

„Suntem încă la început, nu pot să zic că noi sau Reşiţa suntem favoriţi, pentru că un meci te urcă, altul te coboară. Noi trebuie să fim focusaţi, suntem la Pandurii şi trebuie să câştigăm fiecare meci. Nu există timp de relaxare. Băieţii ştiu lucrul acesta şi, uşor-uşor, începem să închegăm o echipă, o familie, iar lucrul acesta se vede pe teren şi în rezultate”, a mai spus Cojocaru.

În seria a 7-a doar CSM Reşiţa are un bilanţ perfect după primele cinci etape având maxim de puncte.

Vizualizări: 417

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: