Ce fac autoritățile locale dintr-o comună din Gorj pentru "cartierul rezidențial" din sat

Autoritățile locale dintr-o comună din Gorj, rămasă în urmă la capitolul investiții în infrastructură, se preocupă acum de amenajarea peisagistică. Sătenii nu au nici așa motive de bucurie pentru că nu se va înfrumuseța comuna peste noaptea ci se va demola doar un șopron de lângă un cartier rezidențial din sat care nu mai coincide "criteriilor peisagistice".


"Având în vedere că s-a creat un cartier rezidențial se impune demolarea anexei, șopronului de lângă târg și terenul de fotbal. Se aprobă radierea construcției având în vedere că aceasta este într-o avansată stare de degradare pentru desfășurarea în bune condiții a activității comerciale a produselor, aceasta fiind dezafectată și nemaiavând nicio utilitate publică.  Având în vedere că în zona respectivă s-a creat un cartier rezidențial și ținând cont că anexa compusă din spațiu de depozitare este nefuncțională de o mare perioadă de timp, nu mai corespunde criteriilor peisagistice de dezvoltare a comunei", a arăta președintele ultimei ședințe a Consiliului Local din Bumbești Pițic.


Șopronul care va fi demolat este chiar în fața terenului de fotbal iar potrivit unor surse, construirea unui stații peco ar fi motivul demolării și nu amenajarea peisagistică a cartierului rezidențial din sat.

Vizualizări: 4,838

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: