Masca și mănușile, obligatorii la târgul de la Polovragi

Târgul de Sfântul Ilie de la Polovragi va începe vineri, însă participanții și comercianții vor trebui să țină cont de anumite măsuri impuse de pandemia Covid-19. Mai exact, toți cei prezenți la târg vor purta masca de protecție, dar și mănuși.

Primarul din Polovragi, Gheorghe Epure, spune că, din loc în loc, vor fi amplasate puncte în care vizitatorii se vor putea dezinfecta, iar prin stație se vor face anunțuri privind igiena și distanțarea.

”Căutăm să facem tot posibilul să impunem reguli celor care participă la târg, mai ales pentru comercianți. Trebuie să poarte masca de protecție, dar și mănușile. O să primească din partea noastră soluții dezinfectante pentru mâini. De astăzi vor intra și comercianții în târg. Vom face din 100 în 100 de metri puncte de dezinfecție cu soluții specifice. De asemenea, vom anunța cu ajutorul unor mijloace fonice ca măsurile să fie respectate”, a spus primarul la Radio Infinit.

Aproximativ 8000 de persoane sunt așteptate la Polovragi la Târgul de Sfântul Ilie. Acesta este considerat  ca fiind cel mai mare de acest gen din Oltenia. Târgul va avea loc în perioada 16 - 20 iulie.

Vizualizări: 2,502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: