Ce i-a cerut deputatul Weber premierului Ponta

18 deputaţi PSD, printre care şi Mihai Weber de la Gorj, i-au scris lui Ponta, cerându-i să aleagă miniştri tineri şi fără pată pentru cabinetul Ponta 4.

“Acum, a venit momentul să arătăm că am înţeles mesajul transmis de alegători pe 16 noiembrie. A venit momentul să arătăm că suntem în stare, ca partid, să schimbăm felul în care acţionăm în actul de guvernare. Că putem să construim un nou Guvern, mai competent, mai onest şi mai transparent. Un Guvern cu oameni asupra cărora să nu planeze niciun fel de suspiciuni de corupţie. Oameni care să nu fi avut nicio legătură cu regimul comunist. Oameni care şi-au demonstrat în repetate randuri competenţele profesionale”, se precizează în apelul către Ponta, obţinut de MEDIAFAX.

Noi, iniţiatorii acestui manifest, credem că PSD are nevoie de o reformă profundă. Credem că trebuie să construim noul Guvern pe baza principiilor cerute de majoritatea românilor: respect, onestitate şi transparenţă. Credem că trebuie să înlăturăm odată pentru totdeauna etichetele de <corupţi> şi <comunişti>”, se mai arată în apelul deputaţilor PSD.

“Dacă nu vom face această schimbare profundă, partidul nostru este in pericol să devină tot mai izolat în societate. (…) Facem un apel către toţi membrii PSD care cred, la fel ca noi, că a venit momentul unei reforme profunde în partidul nostru. Vă chemăm să susţinem împreună formarea unui nou Guvern, condus de Victor Ponta, care să aibă în componenţa lui oameni din generaţia tânără, integri şi profesionişti”, mai arată deputaţii PSD, semnatari ai documentului obţinut de MEDIAFAX.

Cei 18 deputaţi PSD care semnează apelul menţionat sunt: Gabriela Podașcă, Mircea Dobre, Florin Iordache, Marcel Ciolacu, Angel Tâlvăr, Mihai Sturzu, Dprel Căprar, Natalia Intotero, Siomna Bucura-Oprescu, Ioan Vulpescu, Constantin Rădulescu, Daniel Suciu, Mihai Weber, Flavius Măduta, Cătălin Tiuch, Cosmin Necula, Ionuţ Săvoiu şi Florin Buicu.

www.mediafax.ro

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: