Ce îl recomandă pe noul subprefect de Gorj pentru această funcție

Gheorghe Grigorescu a fost învestit, luni dimineață, în funcția de subprefect al județului Gorj. Finanțist de profesie, Grigorescu se laudă cu o activitate în domeniu de circa trei decenii și anunță o analiză înainte să intre în pâine. Nu exclude schimbări în cadrul Instituției Prefectului. Grigorescu l-a înlocuit pe Sorin Arjoca și va face echipă cu prefectul Cristinel Rujan.

După ce a fost învestit, noul subprefect a vorbit despre ce îl recomandă pentru această funcție. “Presupun că profesionalismul de care am dat dovadă în perioada de 28 de ani în care am desfășurat o activitate la Finanțe. Din 1991, la Garda Financiară, apoi la Inspecția Fiscală, pe funcție de execuție, apoi funcție de conducere, de la șef serviciu, șef administrație adjunct, director executiv adjunct, la Gorj, la Craiova, acum la Vâlcea. Postul meu este de șef administrație adjunct Colectare Vâlcea, dar sunt mutat șase luni pe un post inferior pe șef de serviciu la Inspecția Fiscală la Gorj pentru a evita naveta”, a spus Gheorghe Grigorescu.

Pentru Grigorescu noua funcție este o provocare. Speră să-i facă față cu brio. „Sunt emoții. Este o provocare. Au mai fost provocări în perioada trecută, dar la nivelul acesta nu. Sunt sigur că voi face față acestei provocări și voi duce mandatul de subprefect la finalitate. Știu că Instituția Prefectului și echipa din cadrul acestei instituții și-au făcut datoria. Unde este nevoie de modificări, vor fi făcute, dar numai după analize temeinice”, a mai declarat noul subprefect de Gorj.

Vizualizări: 1,757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: