Liberalii din Gorj caută directori. În cărți pentru mai multe funcții!

Se prevăd schimbări la conducerea instituțiilor deconcentrate din județul Gorj. Liberalii fac deja listă cu noii directori. Susțin că nu duc lipsă de specialiști în orice domeniu și au câte o variantă pentru fiecare instituție din județ. Primul nume vehiculat este cel al lui Virgil Drăgușin (foto), care ar putea prinde un post de conducere la APIA au Direcția de Agricultură, unde este, în prezent, consilier.

Cei de la PNL au planuri și în privința societăților prestatoare de servicii pentru Complexul Energetic Oltenia. „La Minprest, Medservmin, cele legate de Complexul Energetic Oltenia, trebuie schimbat Consiliul de Administrație. Pentru ambele expiră mandatele. Auzeam foarte mulți așa ziși analiști politici care ziceau că nu avem oameni. Exclus! PNL are oameni și vă spun că avem oameni pentru toate serviciile deconcetrate și oameni care au experiență”, a explicat, la Gorj TV, Bogdan Bejinaru, secretarul general al PNL Târgu Jiu.

Bejinaru a și dat un exemplu: „Pe partea de Agricultură, APIA, ce ați zice de domnul Virgil Drăgușin? Noi avem oameni pentru învățământ, Autoritatea Rutieră, pentru APIA, pentru ce vreți dumneavoastră. PNL are oameni pentru că frustările strânse de anumiți specialiști în anumite domenii i-a împins să vină către PNL. Organizația de la Târgu Jiu are oameni care nu au ieșit la televizor, care nu sunt în prima linie, dar au muncit pentru partid. Nouă, dacă ne este cerut un specialist, sunt convins că am putea face propuneri în orice domeniu”.

Liberalul exclude varianta ca PNL să susțină vreunul dintre actualii directori de instituții. „La ISJ, avem trei variante de inspector școlar oricând, la orice oră. Ar fi chiar culmea să-l vedem pe domnul Ișfan susținut de PNL. Cred că asta ar însemna o demisie în bloc a altor câțiva membri de-ai noștri la care ținem foarte mult și care au muncit pentru partid”, a mai adăugat Bejinaru.

Vizualizări: 10,395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: